High Tea concert 2015

Zaterdag 4 juli was ons High Tea concert 2015, een groot succes! Ondanks de tropische temperatuur. Maar gelukkig bleef de kerk redelijk koel en we konden een prachtige uitvoering geven! Een filmpje van de Beale Street Breeze. En de foto’s. Bij aanklikken komen ze in hun geheel in beeld en kun je met het pijltje doorklikken. Onder de foto’s nog een verslag.

Voor de pauze een nieuwe aflevering van de muzikale vertelling ‘de Koningin en de fluiters’. Dit keer was de koningin zwanger. De fluiters waren eerst blij maar vervolgens verontrust: kan de koningin blijven lesgeven als de baby er straks is? En moeten ze dan heel zachtjes spelen? Om haar over te halen wilden ze op hun mooist voor haar gaan spelen. Nou, en dat was gelukt, geweldig! En gelukkig! De koningin gaat na de vakantie, als de baby er is, gewoon weer lesgeven. Want de baby is al lang gewend aan de fluitmuziek en zou dit, net als de koningin, enorm gaan missen.

De leerlingen hadden allemaal lekkers meegenomen voor de High Tea in de pauze. Het was niet alleen een lust voor het oog maar het smaakte ook nog eens heerlijk. Lieve leerlingen, onwijs bedankt voor jullie inzet om het zo mooi en lekker te maken!!

Na de pauze gingen de volwassenen verder. Leuke, afwisselende stukken, deels bekend, deels onbekend. Zenuwen waren er ook natuurlijk, maar niet zoveel dat het spelen er veel onder te lijden had. En dat is natuurlijk heel fijn, als je het zo kunt laten horen als je het hebt ingestudeerd. Ik heb ervan genoten. Gelukkig heb ik het, inmiddels 8 maanden zwanger, zelf ook volgehouden. Er is goed voor me gezorgd met alle hulp rondom de uitvoering. Dank jullie wel! Een reactie op de uitvoering stel ik zeer op prijs, dat kan onder de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.