Harriët van den Berg

1xqbtpct

Tijdens mijn opleiding ben ik in 1995 in Leiden begonnen met een eigen lespraktijk aan huis. In 2000 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam bij Koos Verheul als docerend en uitvoerend musicus. In mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in het auditief lesgeven. Daarvoor heb ik een eigen lesmethode Tutti Flutti ontwikkeld. Ik geef al sinds 1995 met heel veel plezier les.

De lespraktijk heb ik aan huis op de Van Suchtelenstraat 42 te Zutphen.

CIMG0076

De ligging is vlak achter de N348 en daardoor snel bereikbaar vanuit omliggende plaatsen. Parkeren kan gratis en meteen voor de deur.

Ik geef de lessen op alle dagen van de week en soms ‘s avonds. Neem contact op voor meer informatie.

Ik treed zelf ook graag op. Bijvoorbeeld met het Ensemble Conservatoire , met het Fluitkwartet Zutphen of als solist.  In 2015 trad ik op als solist met bekend pianovirtuoos Jan Vayne en muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld. Op de agenda vind je actuele informatie hierover.

Ik ben getrouwd en moeder van 5 kinderen. Muziek maken wordt door mijn man, die cello speelt, en ik met de paplepel ingegoten. We genieten ervan om met elkaar te musiceren. Maar het vrijwel dagelijks oefenen is ook voor mijn kinderen een uitdaging. Daardoor heb ik ook vanuit de andere kant ervaring hoe je dat kunt aanpakken.